Reserva’t la data: 26 de febrer, Carnaval Infantil!

Reserva’t la data: 26 de febrer, Carnaval Infantil!

100
Compartir:
carnaval-gitanetes

Benvinguts a la festa del Carnaval Infantil!

Aquest any no volem que us perdeu res del nostre carnaval i per això us convidem a que hi participeu de forma activa i que gaudiu de la festa! Fem més gran el carnaval infantil! Omplim els carrers de gresca, comparses i música, us necessitem! Sortim tots disfressats i fem-la grossa!

Oi que teniu una bona colla? La vostra família és la canya? Els companys del futbol saben divertir-se de debò? Voleu lluir les disfresses de l’escola? Vinga doncs, tothom a fer comparsa pel carnaval infantil! Encresteu-vos! Apunteu-vos al concurs de comparses infantils del carnaval!

El diumenge de carnaval, el 26 de febrer a les 10 del matí us espera una xocolatada a la Plaça Barcelona per anar escalfant motors. Des d’allà, a les 10.30, comença la rua fins a la Plaça Octavià. Balls, música, posada en escena, que cada comparsa mostri les seves millors eines per engrescar a la resta! A l’arribar a la Plaça Octavià segueix la festa amb el ball de gitanetes, un grup d’animació infantil i un dinar popular perquè ningú tingui pressa per tornar a casa.

Oi que voleu participar? Doncs som-hi! En adjunt trobareu les bases del concurs i les indicacions per inscriure la vostra comparsa. Que no es quedi ningú a casa sense gaudir del Carnaval Infantil!!

Ah, i si voleu saber-ne més, podeu seguir el Carnaval del Sant Cugat al Facebook!

Bases comparses infantil 2017