Ecosistemes del canvi

Ecosistemes del canvi

55
Compartir:

El FesCamp és un projecte d’activació i articulació de processos pedagògics i artístics entre artistes, mediadors i agents locals en el context de Sant Cugat del Vallès i els seus barris perifèrics.

Els processos es basen en la temàtica de la sostenibilitat ambiental i el territori, a partir de posar en xarxa diferents agents locals de la ciutat (associacions, entitats, i veïns i veïnes que hi accedeixen com a públic). Les properes activitats programades per aquesta tardor són:

17 DE DESEMBRE

Ecosistemes del canvi
Debat obert sobre les iniciatives i xarxa d’agents del territori cugatenc en relació a la sostenibilitat i el canvi climàtic.

Hora: 11h
Lloc: Cal Temerari

Quarta activitat oberta de tardor del FesCamp. Taula de discussió – vermut per abordar la relació entre problemàtiques mediambientals globals i situacions concretes de la ciutat i els entorns juntament amb les organitzacions i entitats locals que treballen sobre medi ambient, sostenibilitat, territori i paisatge d’alguna manera. Així, totes aquelles entitats que hi estiguin interessades, estan convidades a participar en aquesta sessió.

Aquesta activitat pretén també posar en relació diferents agents locals que treballen sobre temàtiques semblants. Més concretament, i en relació al projecte “Una línia imaginària” proposat per Laia Ramos, artista FesCamp, mirarem d’identificar espais que s’associen a la construcció d’imaginaris en relació al paisatge, la memòria o la identitat, i per tant, com aquests són tractats des de les polítiques mediambientals o de la sostenibilitat. El cas concret del territori AP-7 a Sant Cugat, un territori ambigu, híbrid, contradictori, porós i fluid però que alhora és un espai de possibilitats que us convidem a descobrir plegats.