Compartiu, debateu i feu propostes per preparar la propera Assemblea de FaPaC

Compartiu, debateu i feu propostes per preparar la propera Assemblea de FaPaC

109
Compartir:

 Teniu propostes i demandes per canviar el rumb de l’educació?

Participeu a l’ESPAI DE DEBAT ONLINE per preparar junts l’Assemblea General del 21 de març. Esperem les vostres aportacions!

Benvolguda AMPA,
El proper dissabte 21 de març, a l’Escola Rius i Taulet de Barcelona celebrarem la nostra ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA (AGO) on esteu cridades a participar activament totes les AMPA federades. Serà una trobada important i determinant doncs haurà de marcar el nostre camí i els nostres eixos de treball per incidir en l’educació que totes i tots volem.
Enguany, la nostra voluntat és que l’AGO tingui un caràcter encara més actiu, obert i participatiu. Per això i per començar a escalfar motors, hem creat un ESPAI DE PARTICIPACIÓ I DEBAT ONLINE.
Es tracta d’un espai comunitari perquè les AMPA i les famílies diguem la nostra. La opinió de les mares i pares és important i hem de demostrar-ho.
Hem pensat en uns grans temes de debat sobre el quals ens sorgeixen preguntes i volem trobar respostes, proposar demandes. Volem que feu les vostres aportacions, ens expliqueu la vostra experiència, feu les vostres propostes,…
Però, a més, també podeu proposar nous temes de debat i reflexió.

Recollirem totes les aportacions que hi hagi en aquest espai virtual i les traslladarem a l’AGO per tal que siguin tingudes en compte i també siguin determinants en els acords als quals arribarem.

Us conviem a entrar a l’espai. És molt senzill. Registreu-vos-hi i participeu-hi!!
Aprofitem aquesta oportunitat per construir, entre totes i tots, l’educació que volem.
LA VOSTRA OPINIÓ ÉS CLAU!!