Membres de la Junta

Membres de la Junta

President: Jaume Fontanet

President AMPA

Hola sóc el Jaume Fontanet,tinc dos fills a l’escola, un a 1er i un altre a 4t. La meva implicació a l’escola ha estat de sempre i diàriament. Renovo el càrrec amb ganes de seguir fent les coses ben fetes. Crec molt en el model de la escola publica i més en el projecte del Turó. És per això que segueixo recolzant i ajudant l’equip educatiu que la conformen.

Vicepresident: Carles Segura

Vocal AMPA

Estic a l’escola des del curs 2010-11. He col·laborat amb la comissió d’audiovisuals i com a delegat des de la meva arribada, i aquests darrers 3 anys amb la junta de l’AMPA sortint. Pare d’alumnes que cursaran 3er i 5è durant aquest curs.

Penso que és necessari que tots ens impliquem en el dia a dia de l’escola, en la mesura que puguem, per garantir una educació pública de qualitat dels nostres fills, per arribar allà a on no pot arribar el claustre de l’escola.

Secretària: Bibiana Navarro

Sóc la Bibi, mare de dos alumnes de l’escola que actualment fan 3r i P5 i mestra de primària de l’escola Ciutat d’Alba de Sant Cugat.

He estat quatre anys formant part de la comissió de festes i quan se’m va proposar aquest nou projecte de seguida em va atraure.

M’apassiona el món animal i la música, sóc una friki de la llengua i m’encanta implicar-me en projectes que impliquin canvis.

Crec molt en els valors de la nostra escola pública catalana, i m’agrada formar part de la seva millora…tots som escola!

Tresorer: Carles Pizarro

Sóc el Carles, pare de l’escola de dues nenes de P3 Globus i P5 Dofins. M’agraden la muntanya i els nens. Em diverteixo corrent i explicant contes. M’apassiona fer castells de sorra i ensenyar a la canalla com fer-los.

És per tot això que gaudeixo de les activitats a l’aire lliure amb la família; i és per tot això que vull aportar el meu granet de sorra a millorar l’escola pública: com a tresorer de l’AMPA del Turó de Can Mates m’encarrego de portar la comptabilitat i d’aportar idees a tots els projectes que portem entre mans!

Des d’aquestes línies aprofito per encoratjar a tots els pares i mares a participar activament a les Assemblees que organitzem periòdicament, on decidim junts el futur de la nostre escola

Vocal: Marta Melo

Hola! Sóc la Marta, mare de dues nenes de 1r i un nen de 2n. M’agrada llegir i explicar històries, conversar i gaudir amb la família i amics.

He format part de la comissió de festes des de que vaig entrar a l’escola i aquest any m’ha fet il·lusió fer un pas més i donar suport a la Junta. Crec que participar en associacions és una manera de contribuir a millorar el món en el que vivim i participar de l’AMPA per mi significa contribuir a millorar l’educació. Estar a l’AMPA m’ajuda a sentir-me més propera a l’entorn dels meus fills i m’agrada que vegin que m’implico en la seva realitat. A més a més, ens ho passem molt bé!

Et convido que t’acostis a compartir una assemblea, una activitat, un moment, una opinió… Moltes gràcies!!

Vocal: Clara Marsan