Avui TOTS a votar al vostre Candidat/a al Consell Escolar

Avui TOTS a votar al vostre Candidat/a al Consell Escolar

419
Compartir:

Avui des de les 8:00h fins les 18:00h podeu votar pel vostre candidat al Consell Escolar.

Recordeu-vos de portar el DNI.

Clara Marsan

ClaraMarsanHola, sóc la Clara (mare de l’Ona de P4 i del Kai -13 mesos) i us voldria explicar perquè em presento a les eleccions per a ser membre del Consell Escolar.

Crec fermament que l’educació és un dels puntals bàsics de la societat i per això m’hi he volgut dedicar professionalment (sóc jurista de professió però em dedico a la docència). Evidentment, des que sóc mare el meu interès ha crescut encara més tot volent-me formar en qüestions d’educació infantil. A través de la Universitat Oberta de Catalunya estic vinculada al projecte Escola Nova 21, projecte en què participa la nostra escola. Estic convençuda de la importància del paper del Consell Escolar per a vetllar pel bon funcionament i millora de la nostra escola. En aquest sentit m’agradaria molt poder ser un punt d’unió entre les vostres inquietuds i la direcció del centre. Serà un plaer poder representar-vos!

 

Laia Seuma

laiaSeumaSóc mare de P5 i de 2n. Fa uns quants anys que som a l’escola i ja coneixem més o menys el seu funcionament. 

He decidit presentar-me al Consell Escolar per conèixer més profundament aquest funcionament i els seus engranatges. Penso que des del coneixement, la col·laboració i la comunicació amb tota la comunitat educativa puc posar el meu gra de sorra perquè l’escola sigui encara més oberta, comunicativa, moderna i participativa. Amb la implicació de tots, les millores poden ser  evidents i els beneficiats seran, per descomptat, els nostres fills i filles.

Marc Serrahima

Marc SerrahimaEm presento al consell per estar al dia dels aspectes importants de la nostra escola, col·laborar en el projecte educatiu, i sobretot, en tot el que envolta l’educació escolar dels nostres fills, com són els valors, el tracte emocional i les relacions que compartiran i viuran al Turó de Can Mates.

Doncs sóc de l’opinió que a l’escola és igual d’important adquirir els coneixements acadèmics establerts, com els valors i educació emocional i social que han d’acompanyar als nostres menuts durant tota la vida. Una educació acadèmica a soles és insuficient per a l’èxit global i la felicitat futura de les nenes i els nens.

Al Turó hi passaran moltíssimes hores i es formaran com a estudiants i com a persones, sense perdre de vista que la part més important en la formació dels petits és tasca dels pares, formant part del Consell vull vetllar perquè a l’escola s’aprofiti tot aquest temps per treballar cap a la felicitat i l’èxit de les nenes i nens.

Gràcies i salut per tots!

Xavi Tercero

Xavi TerceroSóc pare de la Joana i la Carme de P5 i de l’Eloi de primer. També sóc delegat de la classe dels Submarins.

Crec fermament, que amb la participació de les famílies millorarem la nostra escola i per això m’agradaria que em voteu per formar part del Consell Escolar.