activitat sobre el canvi climàtic per nens i joves a Sant Cugat...

activitat sobre el canvi climàtic per nens i joves a Sant Cugat amb Plant for the Planet

80
Compartir:

Bona tarda,

La Fundació Plant-for-the-Planet es una iniciativa que busca identificar i reforçar el lideratge de nens/es i joves en un dels reptes més importants del nostre planeta, el canvi climàtic.

Per localitzar a aquests nenes/es i joves amb sensibilitat, motivació i il·lusió per formar part d’un projecte d’abast internacional, utilitzem unes activitats anomenades Acadèmies. Amb elles, neixen els Ambaixadors per la Justícia Climàtica de Plant-for-the-Planet.

El proper dia 28 d’abril, amb el patrocini de Ferrer i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat, organitzem una activitat al carrer Gingolé 6 (Zona poliesportiu Can Llobet

La Floresta, entrada pel parc). En farem dues acadèmies Plant for the Planet, una per nens/es entre 9 i 13 anys i una per joves entre 14 i 17 anys.

Volem convidar als alumnes del vostre centre a apuntar-se i per això, us demanem ajuda per fer difusió de l’activitat. Informant als professors, als alumnes i als pares del centre.

Per registrar-se a l’activitat, s’ha d’entrar individualment a la següent adreça: http://planetspain.org/accesos-a-inscripciones/

Moltes gràcies per tot,

Diana Martínez Forns

Acadèmies Plant-for-the-Planet a Catalunya

(+34) 609 679 202

academiescat@planetspain.org