Anhel, Associació de Famílies en Dol del Vallès

Anhel, Associació de Famílies en Dol del Vallès

355
Compartir:

 

Bon dia,
Sóc Marta Cabasa, mare de la Chloe Vela de P3. Sóc Psicologa i Psicoterapeuta especialitzada en Psicologia Perinatal i us volia fer aribar informació sobre l’associació Anhel, Associació de Famílies en dol del Vallès,  que hem creat amb altres 4 mares i companyes de professió.
Anhel, és una associació sense ànim de lucre que treballa amb famílies que pateixen un dol relacionat amb l’arribada d’un fill o filla.  Amb àmbit d’actuació a la zona del Vallès (Occidental i Oriental), Anhel neix del desig de donar suport a les famílies que passen per la devastadora situació de viure un dol relacionat amb la maternitat i la paternitat. La nostra intenció és estar al costat de totes les mares i els pares que han perdut un bebè, que no aconsegueixen l’embaràs que tant desitgen, que tenen un fill o filla nascut prematurament i/o que han hagut d’interrompre la gestació.
Volem fer-los costat, acompanyar-los i ajudar a fer visible la situació per la qual estan passant. Oferim atenció individualitzada i gratuita tots els dimarts de 10h a 12h a la Casa de Cultura i també tenim en funcionament grups d’ajuda mutua (GAMs).  Els GAMs són espais íntims i respectuosos on les famílies es troben mensualment per parlar i compartir experiències i emocions. Actualment tenim GAMs de dol gestacional i perinatal a Sabadell, Castellar, Granollers, Terrassa i Sant Cugat (tercer divendres del mes al Xalet Negre de 18h a 20h) i des d’aquest mes de febrer GAM d’infertilitat a Sant Cugat el segon divendres del mes també al Xalet Negre de 18h a 20h.
Penso que a través del vostra canal ens pot ajudar a arribar a més famílies i acompanyar-los a transitar per aquestes devastadores experiències.
Us passo la nostra web www.anhelvalles.org i la nostra pàgina de facebook  (https://www.facebook.com/AnhelDolValles/) per més informació.
Gràcies,
Marta Cabasa