Vine a ballar amb el grup Xiula!

Vine a ballar amb el grup Xiula!

86
Compartir:
grup musica xiula

Famílies, a l’última assemblea de l’Ampa es va aprovar que el Grup de Música XIULA vingui a fer-nos ballar i gaudir el divendres 14 de juny Festa de final de Curs, a les 22h.

Hem escollit el Grup Xiula (www.xiula.cat) perquè trobem que tenen un repertori de cançons amb un alt valor pedagògic que són una oportunitat de creixement pels nostres fills i filles.

Us convidem a escotar el seu últim àlbum (que trobareu al youtube i/o spotify) anomenat Dintríssim, on tenen cançons com RISPECT, trap anti-bullying que presenta el tema de l’assetjament i com poder fer-li front, la cançó Deshanti Mantra, que treballa l’aquí i ara, a través del cant d’un mantra que ens convida a l’atenció, meditació i interioritat, tan important pels nostres fills i filles, i per nosaltres 🙂
O la cançó SUCRE, que ja ens han il·lustrat alumnes de 2n sobre la gran quantitat d’aquest en els aliments menys esperat i dels seus perjudicis per la nostra salud.

Des del Claustre de Docents de l’escola treballaran les cançons amb l’alumnat per tal de què l’actuació de Xiula ens aporti quelcom més que gresca i xerinola, que tingui un impacte educatiu en l’alumnat.

Us animem a que des de casa, a feu el mateix, a què si us bé de gust, pugueu escoltar les cançons i parlar-ne amb els/les vostres fills/es, així tota la comunitat educativa, docents i famílies li treure’m suc a la música.