Reunions amb les Administracions

Reunions amb les Administracions

291
Compartir:

Estimades famílies,

Com tots ja esteu assabentades les últimes setmanes han estat de reunions amb les administracions per tal de buscar solucions al tema del curs bolet.

Des de la comissió tècnica sortida de l’última assemblea s’ha elaborat un dossier molt ben treballat i amb detall de les necessitats que se li presenten a l’escola amb aquesta classe de més i donant propostes de solucions.

Aquest document va ser rebut a l’Ajuntament per l’Alcaldessa, la Sra. Mercè Conesa i la Regidora d’Educació la Sra. Esther Salat amb molt bona predisposició i amb el compromís de col·laborar i posar de la seva part en tot allò que estigui dintre del seu àmbit d’actuació.

Ahir dijous representants de la junta i de la comissió tècnica, juntament amb l’equip directiu, hem anat al departament d’ensenyament a reunir-nos amb el Sr. Lluís Baulenas, que és el Director General de Centres Públics de Catalunya, a qui també se li ha presentat la nostra proposta. Com no podia ser d’una altra manera hem sortit de la reunió amb el compromís per part seva d’estudiar-s’ho i valorar-ho conjuntament amb l’Ajuntament.

No us podem dir res més, per què no en sabem res més. Tan sols assegurar-vos que no estarem de braços plegats, farem un seguiment d’aquestes reunions entre administracions i tindrem les nostres amb l’Ajuntament, l’administració més propera i sense el suport de la qual aquest projecte serà inviable.

La setmana vinent programarem de nou una reunió amb l’ajuntament per tal que es posi d’acord amb l’administració d’ensenyament.

Hem de seguir treballant tots plegats per donar una resposta adequada a les decisions que es prenguin des de les administracions.

Estigueu atentes a les noves notícies que puguin sorgir.

Moltes gràcies pel vostre suport i implicació.

Junta de l’AMPA.

Compartir:
Article anteriorDVD
Proper articleComiat de curs