PROTOCOL POLLS

PROTOCOL POLLS

194
Compartir:

POLLS

L’escola és un lloc on la presència de polls al cap pot ser freqüent, ja que la convivència de molts nens n’afavoreix la difusió, malgrat que pares i mestres ens preocupem per evitar-ho. Us recordem que els polls del cap no transmeten malalties i no són cap risc per la salut, però convé eliminar-los

PREVENCIÓ:

– Raspallar els cabells cada dia, mantenint nets els raspalls.

– Informar als nens/es que l’intercanvi d’objectes pot afavorir el contagi. Per tant no s’han de compartir ni pintes, ni raspall de cabell, ni tovalloles, ni gorres.

– Revisar els cabells dels nens/es i de les persones que hi conviuen dos o tres cops per setmana, sobretot si es graten el cap o es queixen de picor.

– Si observeu que el vostre fill/a té polls cal que aviseu al mestre/a, o al director/a de l’escola i  comunicar-ho a les altres persones que l’envolten per tal que puguin comprovar si també en tenen i extremar les mesures preventives.

– D’altra banda, com a mesura higiènica general, s’haurà de rentar el cap amb aigua i sabó dos o tres cops per setmana, com a mínim.

– L’ús preventiu de productes insecticides no es recomana en persones no parasitades.

– Es revisarà el cabell uns dos cops per setmana, preferentment darrere les orelles i al clatell. De vegades es confonen amb la caspa i les escames seborreiques, però ambdues formacions no estan adherides als cabells i es treuen fàcilment. A més, la caspa no té la brillantor nacrada de les llémenes

 

Adjuntem un PDF amb més informació

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [676.43 KB]