Projecte Hort Solidari

Projecte Hort Solidari

82
Compartir:

BENVOLGUDES FAMíLIES!!

Durant el primer i segon trimestre els nens de 5è han treballat pel projecte de l’HORT SOLIDARI. Ho han fet de la manera següent: 1- Han après què és el projecte d’hort solidari; treballant l’aprenentatge-servei i la solidaritat.

2- Han plantat, cuidat i recol·lectat verdures a l’hort amb una finalitat concreta posant en pràctica tot el fet aprés durant aquests anys fent Hort.

3- Han treballat de la mà d’una tallerista especialitzada, eines bàsiques de disseny gràfic per tal d’elaborar, el logo, el tríptic i els cartells amb els quals us arribarà la informació de l’HORT SOLIDARI. Ha sigut una feina molt entretinguda, creativa i on han après molt!

4- Posaran les verdures recollides a la vostra disposició a canvi d’una donació per tal d’ajudar a aquelles famílies del nostre entorn que ho necessiten. Les aniran recollint a mesura que el plantat estigui a punt pel seu consum: FRESC, DE PROXIMITAT I ECOLÒGIC!!

I VEUREU EL FRUIT DE TOTA AQUESTA FEINA EL DIMARTS 28 DE FEBRER QUAN REBREM LES VOSTRES DONACIONS PELS PRIMERS PRODUCTES DE L’HORT A L’ESCOLA A LA SORTIDA. De moment tindrem…: ENCIAMS FRESH DEL TURÓ, ACABATS D’AGAFAR EL MATEIX MIGDIA!

Un cop finalitzada la collita recomptarem el benefici obtingut, ja que els diners es materialitzaran en solidaritat de proximitat, i veuran recompensat el seu aprenentatge i esforç en benefici social. Les donacions obtingudes de cada dia de “mercat solidari” es destinaran a la cooperativa el Cabàs que proveirà de fruita i verdura durant els mesos de vacances escolars a les famílies de la nostra comunitat educativa que ho necessiten; ja que durant aquest temps els nens no reben beques menjador.

Aquí teniu un tastet de la feina feta

EL LOGO (fet i escollit entre els alumnes).logo-Hort

FENT FEINETA AMB LA TALLERISTA