Projecte d’ampliació de Carril Bici a Mira-sol

Projecte d’ampliació de Carril Bici a Mira-sol

69
Compartir:

Bon dia mestres i famílies de l’Escola Turó de Can Mates,

Sóc la Marina Casals, Sots Directora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Us escric per explicar-vos que des de l’Ajuntament estem treballant en un projecte d’ampliació de Carril Bici a Mira-sol amb l’objectiu de facilitar un accés còmode en bicicleta als espais centrals del barri com el Casal de Mira-sol , les estacions (Mira-sol i HGC)  i les diferents escoles del barri. És un projecte que neix del Consell de Barri de Mira-sol i s’han reservat 113.000 euros per executar un carril aquest 2017. Amb aquest pressupost es redactarà l’estudi de carrils bici del barri i es podrà executar uns carris. Per tant cal una priorització dels carrils més útils per fer inicialment.

Per aquest motiu ens adrecem a les entitats i centres educatius per recollir les opinions i propostes de traçats de carrils. Per canalitzar la participació hem previst:

  1. Un qüestionari digital amb l’objectiu de reunir les màximes aportacions individuals possibles. http://bit.ly/bici-sommirasol

Concretament contacto amb vosaltres perquè considerem molt necessari que l’escola pugui participar en la definició del projecte i en la priorització de carrils, ja que us implica directament i pot influir en l’accés a l’escola de les famílies i docents.

Moltes gràcies per la vostra atenció!

Salutacions cordials,

 

Marina Casals Tres

Sots Directora de Participació Ciutadana i Acció als Barris