L’hort solidari

L’hort solidari

59
Compartir:

Benvolguts Pares i Mares!!!

El passat dia 29 es va fer la darrera paradeta de productes de l’Hort Solidari! En total hem recaptat un total de 230 € que serviran per fer cistelles d’aliments durant els mesos d’estiu a aquelles famílies que ho necessiten.

El gran mèrit d’aquesta iniciativa és dels ALUMNES de 5è que han treballat a l’hort per produir l’excedent de verdures que heu obtingut, han fet els flyers que heu anat veient i us han atès a la paradeta o donat la informació els dies de col·lecta. (pengem els flyers a continuació); i de les FAMÍLIES (pares, mares, àvies, tiets, …) que heu fet la vostra donació a canvi de les verdures ECO i de proximitat de l’hort de l’escola.

També cal destacar la feina de les monitores de VOSTRA CUINA i a l’Anna “de l’hort” per la seva implicació en el projecte i amb els alumnes; així com a la Cecília, la tallerista que els ha donat eines per elaborar els Flyers i tríptics.

I el darrer agraïment, però no menys important és per la cooperativa de “EL CABÀS”, que serà l’encarregada de fer les cistelles aquest estiu.

Tot seguit us pengem quasi tots els Flyers i tríptics que els alumnes han elaborat! (els 4 que no hi són és per “accidents d’arxiu”).

Més endavant us informarem de la visita que en el marc d’aquest projecte realitzaran els alumnes de 5è a la cooperativa El Cabàs aquest divendres.