Compartir:

Benvolguda AMPA,

El curs just acaba d’arrencar i des de la FaPaC ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que ja és de camí la tramesa que, com cada any, us enviem a totes les AMPA. En breu la rebreu. Hi trobareu:

  • Una carta de la Presidenta de la FaPaC, Montse Conejo, donant-vos la benvinguda al nou curs.
  • El full anual de renovació de dades d’AMPA que haureu d’emplenar i retornar-nos per millorar la nostra comunicació i garantir la cobertura de la vostra assegurança.
  • Informació sobre el nou reglament de Protecció de Dades.
    Informació sobre les novetats en la contractació de la pòlissa d’accidents.
  • El calendari FAPAC del curs 2017-2018 que podeu penjar al vostre espai de l’escola.
  • Un recull de notícies destacades de l’activitat de la federació.
    Esperem que us siguin útils aquests materials i documents.

Al nostre web hem habilitat un ESPAI WEB INICI DE CURS on trobareu aquesta i altres informacions. A més, disposeu d’un formulari perquè ens comuniqueu si teniu alguna incidència al vostre centre educatiu.

ASSEMBLEA GENERAL FAPAC
Dissabte, 4 de novembre de 2017 – Molins de Rei
Aprofitem l’ocasió per recordar-vos que el primer dissabte de novembre celebrarem la nostra ASSEMBLEA GENERAL a Molins de Rei. Com sabeu, aquest és el vostre espai màxim de participació i decisió. Posarem a debat temes que ens preocupen, podrem conèixer AMPA d’altres territoris, i definirem quines han de ser les nostres prioritats i accions per incidir en l’educació. Per això, la vostra assistència en tan important. Perquè tots en tenim veu!
Reserveu-vos la data i no hi falteu. Us volem veure a totes i tots!

Que tingueu un bon inici de curs!

FAPAC