Informació sobre la primera Assemblea de l’AMPA

Informació sobre la primera Assemblea de l’AMPA

48
Compartir:

Informació sobre la primera Assemblea de l’AMPA. Què es debatrà? Què es votarà?

 1. Tresoreria: Estat dels comptes.
  Es presentarà el tancament de l’exercici 2017-18 i es debatran possibles inversions per al curs 2018-19. El teu vot conta per decidir què fem!!
 2. Presentació de la Junta i Renovació de càrrecs. Vota als teus representants de l’AMPA!
  La Junta de l’AMPA ha obert un període fins a l’11 d’octubre perquè tothom que en vulgui formar part pugi presentar-se voluntari. Acabat aquest període, presentem la constitució de la nova Junta de l’AMPA, a l’espera que els socis l’aprovin en assemblea:
  Presidenta: Marta Melo (passa de vocal a presidència)
  Secretària: Bibi Navarro
  Tresorer: Carles Pizzarro
  Vocals: Gala Montseny, Anna Costa, Tatiana Iriarte, Cristina Garcia, Anna Muñoz, Patricia Chamorro, Marina Unamuno, Jaume Fontanet (passa de presidència a vocal).
 3. Estat de l’adjudicació de la ½ mestra reclamada al Departament d’Educació.
  A finals del curs passat, la Direcció de l’Escola va informar a la Junta de l’AMPA que des del Departament d’Ensenyament no havien confirmat el manteniment la dotació de mig mestre que es va concedir a l’escola per al curs 2017-18 com a consequència de l’adjudicació del curs bolet.
  Després de recollir, conjuntament amb l’AMPA de l’escola Collserola, més de 1000 signatures per presentar als Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament una carta  reclamant conservar aquesta adjudicació, el nou Director dels Serveis Territorials va contestar confirmant que aquesta dotació no es mantindria argumentant que era un compromís per un any, el grup ja no està a P3, que hi ha altres necessitats… També ofereix que la INSPECCIÓ? es reuneixi amb els representants de les AMPA per parlar-ne. Des de l’Equip Directiu de l’Escola consideren que s’hauria de continuar reclamant aquest recurs i solicitar una reunió.
  Arguments a favor de solicitar la reunió:
  – És el que l’escola proposa que faci l’AMPA- És un recurs que s’havia demanat mentre durés l’escolarització del curs bolet i ens l’han pres.- La pèrdua d’aquesta dotació afecta de forma que tots els alumnes de l’escola tenen menys especialistes (EXPLICAR MILLOR) i el projecte educatiu se’n veu ressentit.
  Arguments a favor de no solicitar la reunió i derivar la qüestió a la Coordinadora d’AMPA de Sant Cugat:
  – És difícil aconseguir l’objectiu de rebre el recurs de mig mestre per a la nostra escola, ja que han canviat els interlocutors del Departament (nova direcció, nova inspecció).- S’aposta per una reclamació colectiva amb les altres AMPA de Sant Cugat per intentar millorar les mancances de l’escola pública a nivell de municipi: massificació a les aules, manca de places, infrastructures provisionals i obres a mitges…
 4. Renovació del servei de menjador i extraescolars amb l’empresa Vostra Cuina i informació sobre el nou Decret de Menjadors.
  Fa 10 anys que l’escola i l’AMPA treballen amb l’empresa Vostra Cuina i el treball conjunt ha estat molt satisfactori. Aquest curs 2017-18 el contracte finalitza i l’AMPA ha de decidir si renova el contracte. L’empresa ha fet una proposta de contracte per 5 anys, amb una reducció del preu del menjador per aproximar-lo a la quantitat que marca el Departament d’Ensenyament. A l’Assemblea  es donarà informació sobre l’aprovació d’un nou Decret que regula el servei de menjadors escolars i que afectarà a la gestió que fem les AMPA d’aquest servei.S’explicarà el treball que s’ha fet des de la Comissió de Menjador i la Junta per millorar aquest servei i es posaran a debat les possibles millores. Se sotmetrà a votació la continuïtat de l’empresa de servei de menjador i extraescolars Vostra Cuina.
 5. Actualitzacions i presentacions de les diverses comissions.
  Estat actual de les comissions. Possibles noves comissions (pedagògica, patis de primària…).
 6. Precs i Preguntes. Planteja els temes que vulguis, comparteix les teves preocupacions sobre l’escola i l’AMPA, critica, fes propostes…!
  La Junta ha rebut la pregunta d’alguns socis sobre l’estat de les obres de l’escola. En principi, la previsió de finalització és a finals d’any. La direcció està fent pressió al Departament perquè ho entreguin al novembre.