Info Campionat de Natació Escolar 2018 (OMET)

Info Campionat de Natació Escolar 2018 (OMET)

64
Compartir:

Benvolguts i benvolgudes,

Un any més ens plau comunicar-vos des de la Oficina Municipal d’esport per a Tothom (OMET) la celebració del Campionat Local de Natació Escolar 2018.

 

Enguany, i amb la voluntat contínua de seguir millorant en l’organització del Campionat, presentem diferents novetats i aspectes a tenir en compte.

 

DIA:  diumenge 18 de febrer

LLOC: Piscina Municipal de la Zona Esportiva de la Rambla del Celler (Eurofitness)

HORARIS:

INSCRIPCIONS:
Per tal de formalitzar la inscripció al campionat empleneu el següent formulari:

Inscriu-te aquí

La data límit d’inscripció és el dimarts 13 de febrer de 2018.

NOVETATS:

A continuació us detallem les novetats més importants de cara a aquest campionat:

      Desdoblament de categories. Enguany la categoria Aleví tindrà la seva pròpia franja horària.

      Canvi en les distàncies. En les categories Prebenjamí i Benjamí es mantenen els 25m de distància. I en les categories Aleví, Infantil i Cadet la distància s’unifica a 50m. en tots els estils i modalitats (individual i/o relleus).

      Entrega de Premis. Per tal de donar més dinamisme al campionat enguany les entregues de premis es realitzaran en un escenari habilitat al passatge Baró de Coubertain (entrada de la piscina) aproximadament 15 min. després de la finalització de cada categoria. Un cop finalitzin la competició els alumnes tornaran als vestidors a canviar-se i seran acompanyats per l’organització davant de l’escenari per procedir a recollir les medalles i trofeus dels premiats.

En l’última franja de competició (Infantil i Cadet) l’entrega de premis es realitzarà a la mateixa piscina tot just finalitzades les curses.

 

IMPORTANT:

– La competició està adreçada a tos els alumnes NO FEDERATS.

– Els nedadors i nedadores s’hauran de presentar 30 minuts abans del inici de la seva franja de competició.

– L’entrada i sortida de tothom que hi participi es realitzarà per l’accès del PAV 3 i l’entrada i sortida de públic serà per l’accès de la piscina (Eurofitness).

 

Per més informació o consultes us podeu adreçar a la web de l’OMET o escriure un correu a inscripcions@teampartners.net.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,