… i el dimarts assemblea

… i el dimarts assemblea

79
Compartir:

Són diferents les sensacions que tenim com a junta després d’aquesta última assemblea, per cert, amb una assistència minsa com ve sent habitual en els últims cursos i que just abans de començar es va crear un debat del perquè d’aquesta absència. Entre les diferents visions, el que si coincidim, és que aquestes trobades bimensuals ens hi juguem molt, valorem coses prou importants, decidim el futur en l’educació dels nostres fills com per no fer un petit esforç per venir a aquestes assemblees, de ben segur el dia de demà tots ells ens ho agrairan i ens omplirà d’orgull com a família.

Perquè us feu una idea de la dinàmica d’aquesta última assemblea van exposar des de la comissió de sostenibilitat el projecte de crear un model de pati educatiu a l’escola. La comissió de festes ens parla del Turollest, una fita de cohesió i divertiment adreçat als pares. La comissió d’extraescolars copsant noves activitats per oferir i valorant les presents… i així en totes i cada una de les comissions que gestionem com a AMPA. Després la nostra aportació econòmica anual per l’escola, la instal·lació d’un rocòdrom, vestir una aula lliure per fer diferents activitats per donar-li, si es cal, més valor afegit als equipaments i així els nostres infants es trobin en un entorn educatiu millor …

Diferents sensacions, perquè la decepció inicial per la poca assistència es va transformar en goig a la sortida pels debats generats, per la gran participació dels que hi eren, per les decisions importants presses i per la satisfacció amb la qual tothom va sortir de l’assemblea. Vàrem ser pocs, però vàrem fer molta feina, també pels que no hi eren.

Al cap i a la fi una jornada en què valorem, que fem passos juntament amb l’escola per fer, si es cal, més gran el nostre Turó.

Gràcies a tots els assistens.

Junta AMPA