Escalfant motors per la “FESTA FINAL DE CURS” – Venda de...

Escalfant motors per la “FESTA FINAL DE CURS” – Venda de tiquets

105
Compartir:

festa_fi_de_curs

Benvolgudes famílies del Turó,

El curs s’acaba un any més i arriba l’esperada FESTA DE FINAL DE CURS!!! Apunteu-vos la data: dia 9 de juny a les 19h al pati de grans!

Per a les famílies que s’estrenen aquest any al Turó, us informem que és una festa on hi ha les actuacions de tots els cursos, el comiat de l’alumnat de sisè, l’actuació sorpresa dels pares i mares, sopar a la fresca i ballaruca final.

És una festa molt important pels nens i nenes, un moment en què tota la comunitat escolar ens trobem per celebrar la fi d’un curs ple d’experiències i d’aprenentatges. ÉS UNA FESTA PER A TOTHOM I DE TOTHOM i és per això que us animem a participar-hi i, a aportar el vostre granet de sorra quan es necessiti un cop de mà i a compartir amb nosaltres aquesta organització… Ho podeu fer de moltes maneres, us passem idees per a que col.laboreu:

Previ al dia de la festa:

Aportar toies per al sorteig. (obsequis o xecs regals que pugueu donar). Són molt necessàries perquè el sorteig una bona font d’ingressos de l’AMPA. Abans del dia 2 de juny les podeu deixar a secretaria.
Participar en el ball “nivell bàsic” de PARES i MARES (assajos els dies 29 de maig de 21-22h, 31 de maig de 20-21h, 5 de juny de 21-22h i 7 de juny de 20-21h) Als nens i nenes els fa molta il.lusió veure com les mares (i algun pare) també són uns artistes!

Fer la decoració del pati (quedarem alguna tarda de 16:30 a 18h a l’escola).

Dia de la festa:

Preparació i muntatge durant el dia (es necessiten mans per fer de tot!) i desmuntatge al final de la festa

Recollir taules i cadires (recorda, quan marxis de la festa, deixa recollida la teva taula i les teves cadires!)MOOOLT IMPORTANT!! IMPRESCINDIBLE!!

Els tiquets pel sopar valen 7€ i inclouen:

Perles de meló amb pernil + Fideuà/Macarrons + Gelat + Beguda
(**com sempre, hi ha opció per a vegetarians i per a celíacs)

Es vendran des d’aquest divendres dia 26 a divendres vinent dia 2 de juny, a l’entrada de l’escola, de 16:20 fins que es tanqui la porta de l’escola. No us quedeu sense el vostre tiquet!

Apa, que això ja ho tenim aquí! Animeu-vos a participar!!

Comissió de festes