DVD

DVD

192
Compartir:

Benvolgudes famílies,

Aquest curs ha estat impossible tenir el clàssic DVD’s de fotos abans de la finalització del curs. EL principal motiu, la falta de voluntaris i implicació en alguns cursos. Altres, en canvi, han fet un treball elogiable. Des d’aquí felicitem als pares de P3, P4, 1r i 3r, que han pogut, tot i tenir seriosos problemes, entregar el DVD en el termini establert. Però ja sabeu que és política de l’escola que totes les classes han de tenir el seu DVD, i aquesta és la raó per la qual postposem l’entrega del mateix a l’inici del curs vinent.
Des d’aquí demanem disculpes als nens que no podran gaudir del DVD durant les vacances i també als pares que han fet l’esforç però tenir-ho enllestit.
El futur d’aquesta comissió està es dubtós. Seria una llàstima que aquest doble regal pels nostres infants desaparegués. Doble per què un és el DVD de record i l’altre són les inversions en material audiovisual que es compra amb la recaptació de la venda d’aquests. I serà el que passarà si el curs vinent no hi ha una implicació per part de molta gent des de l’inici del curs.

Quan tot estigui fet, informarem de com aconseguir el DVD.

Gràcies per la vostra paciència i animeu-vos a participar en aquesta comissió.

Comissió audiovisuals.