Donem la benvinguda al nou curs 2017-2018

Donem la benvinguda al nou curs 2017-2018

264
Compartir:

Estimades famílies,

Comença un nou curs escolar que permetrà que tothom, alumnes, mestres i famílies, recobrem la normalitat quotidiana després d’unes merescudes vacances.

Aquest curs serà un curs diferent ja que som sabedors de la decisió del Departament d’Ensenyament que l’escola aculli un curs addicional. També és sabut per totes les famílies que finalment tan l’Ajuntament com el propi Departament van acceptar les nostres propostes per acollir els infants de la millor manera possible i així dur a terme el projecte educatiu tan característic de la nostra escola. A tots els pares i mares de les àrees de treball que es van implicar per dur a terme aquest projecte, gràcies de nou.

També tindrà la particularitat que una nova junta de l’AMPA agafa el relleu a l’actual. Una junta amb tres anys per endavant per seguir fent les tasques tan bé com s’han fet fins ara. És per això que us encoratgem a formar part de les diferents comissions que la conformen i així poder ajudar a tothom que formar part de la comunitat del Turó.

Sense més, desitjar-vos un merescudíssim inici de curs!

Junta AMPA