Documentació per a la 2a Assemblea del curs 2018-19

Documentació per a la 2a Assemblea del curs 2018-19

78
Compartir:

Assemblea-AMPA

2.    Inversions menjador i gimnàs.

Es comentarà l’estat de la qüestió de possibles inversions per insonoritzar i ventilar el menjador i per ventilar el gimnàs. Es debatrà sobre la pertinència que les famílies contribuïm a pagar per esmenar els dèficits de construcció de les infraestructures de l’escola.

3.    Possible ampliació del pati de primària.

El dimarts 11 hi ha hagut una reunió entre la comissió de patis, la direcció i la regidoria d’educació de l’Ajuntament per començar a parlar d’una possible ampliació del pati de primària. Des de l’Ajuntament afirmen que hi ha viabilitat tècnica però no econòmica. S’explicarà el punt en el que es troba aquesta iniciativa  i debatrem la possibilitat que l’AMPA contribueixi al pressupost d’aquesta ampliació. Per extensió, es pot debatre sobre el destí del remanent del què disposa l’AMPA i contrastar amb altres propostes que han arribat a la Junta i s’han comentat en altres assemblees.

 

4.    Decret de menjador: A favor o en contra?

Antecedents

Des del web de l’AMPA hem anat informant sobre el procés d’aprovació d’un nou decret de menjador per part del Departament d’Ensenyament que ara mateix és un esborrany.

Ja a principis de curs es penjava una notícia al web de l’AMPA aportant la visió del Departament sobre aquest decret i una notícia del Diari de l’Educació en què es plantejaven els punts controvertits de la qüestió.

També es va informar sobre una moció al Ple de l’Ajuntament, recolzada per una plataforma d’AMPA/AFA (desvinculada de la CASC, la Coordinadora d’AFA de Sant Cugat) que va elaborar un Manifest per donar suport a la moció en contra del Decret que, finalment, va ser aprovada per unanimitat.

Situació actual

S’ha publicat un nou esborrany de Decret i s’ha obert un procés de participació per tal de recollir aportacions de la ciutadania respecte aquest decret.

Han aparegut informacions contradictòries sobre si l’entrada en vigor del Decret serà pel proper curs (tal com havia anunciat el Departament en un inici) o s’endarrerirà un altre curs (seria pel 2020-21).

Des de la CASC s’ha acordat fer un grup de treball per fer seguiment d’aquest tema i planificar mobilitzacions, si el context ho requereix.

Es debatrà i es votarà si l’AMPA del Turó de Can Mates signem el Manifest i ens sumem a les iniciatives que generi la CASC i la Plataforma SOS Migdia per oposar-se al Decret.

5.    Precs i Preguntes.

Es comentarà l’estat de les diferents comissions i es presentarà la possibilitat de crear una comissió pedagògica.

A més, pots plantejar els temes que vulguis, compartir les teves preocupacions sobre l’escola i l’AMPA, criticar, fer propostes…!