Explicació de la 1a Assamblea de l’AFA

Explicació de la 1a Assamblea de l’AFA

77
Compartir:
Assemblea-AMPA

Explicació dels punts de l’ordre del dia de la 1a Assemblea Curs 2019-20

 1. Presentació del nou curs escolar per l’Equip Directiu.
 2. Tresoreria: Estat dels comptes. Vols saber què es fa amb els teus diners? Primer es presentarà el balanç anual del curs 2018-19 i s’explicaran les despeses previstes per aquest curs. Abans d’aprovar el pressupost anual es presentarà
 3. L’estat actual del projecte de la insonorització del menjador. Ja està llest!! Tenim informe, pressupost i propostes d’actuació per dur a terme el projecte.
 4. Proposta per dotar les aules de mobiliari nou. Proposta de pressupost i de “velocitat de canvi” durant els propers anys.   Després d’aquesta proposta, es podrà veure el nivell de despesa respecte ingressos i remanents i , si s’escau, s’aprovarà el pressupost general de l’AMPA pel curs 2019-20.
 5. Actualitzacions i presentacions de les diverses comissions. L’AFA CREIX AMB TU!!! Es donarà un missatge des de cada comissió.
 6. Dubtes educatius Què creus que caldria parlar detingudament en una jornada amb l’Equip Directiu?
 7. Les formacions de l’AFA que varen sortir seleccionades en l’última Assamblea, el passat mes de maig són:
  • Xerrada “Pòquer a l’autoestima”, presentat per la psicòloga Laia Fonrodona (Centre Pigmalió). L’objectiu és aprendre estratègies pràctiques per potenciar l’autoestima dels nens/es i d’aquesta manera ajudar-los a que millori la seva estima i seguretat. Programada pel 1r trimestre escolar.
  • Xerrada “Bulling: Una responsabilitat de tothom”, presentat per la cooperativa Filalagulla Educació. Taller de prevenció de violència entre iguals, abordant el tema des d’un enfocament sistèmic i reflexionant sobre què afavoreix el bulling.
  • Elisenda Pascual. Hi ha varis temes a escollir. S’havia votat realitzar una xerrada sobre sexualitat però hi haurà un cicle de coeducació organitzat per les comissions de gènere de les AMPA i AFA de Sant Cugat on s’inclou una xerrada sobre aquest tema. Així doncs, tornem a posar a votació les xerrades que ofereix aquesta
  • pedagoga i educadora.
  • 8. Precs i Preguntes. Planteja els temes que vulguis, comparteix les teves preocupacions sobre l’escola i l’AFA, critica, fes propostes…!