Membres de la Junta

Membres de la Junta

President AMPAPresident

Hola sóc el Jaume Tinc dos fills a l’escola, un a P3
i un altre a 2n. La meva implicació a l’escola a estat de sempre i diàriament. Ara agafo aquest nou repte amb ganes i nous projectes, ja que tota la junta que som fem un equip molt humà i pencaire.

Secretaria AMPA

Secretària

Sóc la Gloria, mare de 5è A, 5è B i 1r
A Sempre m’ha agradat implicar-me a les classes dels meus fills però ara he decidit fer-ho en Lletres majúscules! Afronto aquests 3 anys amb molta il·lusió i amb la seguretat que tots formem un gran equip.

 Tresorer AMPA
Tresorer

Hola sóc el Sergi Rosés, pare de 2n i P5. Després de diversos anys en la comissió d’audiovisuals, on hem fet molta feina i ens ho hem passat molt bé, aquest any he decidit fer una pausa i entrar com a Tresorer de l’AMPA per als pròxims 3 anys.

Vocal

Rosalina Alcalde Campos. Vam entrar al Turó de Can Mates al curs 2011-2012, quan la meva filla tenia tres anys. Crec que la participació com a mare a l’escola contribueix a millorar tant l’organització del centre, com el currículum i especialment a ensenyar a la meva filla com participar i ser membre actiu de la nostra societat.

Vocal_3
Vocal

Sóc l’Anna López , mare d’una Sargantana (1r B) i d’una nena de la classe de l’Univers (3r A). Formem part de l’escola des del curs 2009-2010. Els últims tres anys he col·laborat amb la Comissió de Festes, però ara vull implicar-me com a vocal de la nova Junta. Em motiva la il·lusió amb què s’està engegant aquest nou projecte i poder contribuir a millorar els canals de participació de la nostra escola.

Vocal AMPAVocal

Sóc en Carles Segura. Estic a l’escola des del curs 2010-11. He col·laborat amb la comissió d’audiovisuals i com a delegat des de la meva arribada, funcions que he deixat per implicar-me en aquest nou projecte motivat pels meus companys “de viatge”. Tinc una filla espiadimonis (P5) i una altre camaleó (2º)

 

Vocal AMPA
Vocal

Sóc la Irene Rey mare de la Cristina i el Guille Asensio. Estem a l’escola Turó de Can Mates des de l’any 2010, quan la meva filla gran va entrar a P3. Des del primer moment em vaig oferir per formar part de la comissió d’audiovisuals que em va semblar molt interessant. Als 2 anys em vaig presentar a delegada de classe. I ara, després d’assistir durant aquests anys a les Assemblees de l’AMPA, l’any passat vaig decidir presentar-me per formar part de la nova junta que ha començat a exercir aquest curs. M’agrada implicar-me en tot el que afecta a l’educació dels meus fills, tot i que aquestes coses requereixen compromís, dedicació i temps, que no ens sobra, però és una satisfacció i crec que un bon exemple pels meus fills!