Casals d’estiu a l’Escola

Casals d’estiu a l’Escola

87
Compartir:

Benvolgudes famílies:

Volem informar-vos de la situació en la qual ens trobarem en començar el tercer trimestre i que s’allargarà fins entrat el mes de juliol.
Com ja sabeu està prevista la construcció de dues aules al pati d’infantil. Aquestes obres començaran al mes d’abril i acabaran, si tot va bé, a finals de juliol, primers d’agost.
Durant el trimestre aniran adequant l’espai del pati i passadís d’entrada per tal que es pugui funcionar amb certa normalitat.
Arribat el mes de juliol, ens trobarem que coincidiran en el dia a dia del centre: els casals, la neteja a fons de tots els espais (com és habitual en aquestes dates) i el trasllat de mobiliari i material de les aules afectades. Hauran de tornar al seu lloc definitiu: 2 aules P-5, 2 aules de segon, 2 aules de P-4, 1 aula d’anglès i habilitar un P-4 nou.
A causa d’aquesta circumstància excepcional, es veu inviable poder assumir el funcionament dels casals com fins ara s’han dut a terme.
Sent conscients de la necessitat de les famílies hem buscat una solució, tenint en compte:

  • Que la demanda d’inscripcions del curs passat, de casals va ser majoritària en la franja de P-3 a 2n
  • Que els alumnes més petits són els que necessiten la rutina i seguretat de l’espai i de les persones que els atenen.
  • Que els alumnes més grans tenen més capacitat de relació i adaptació a altres entorns i companys fet que afavoreix els processos de socialització.
  • Que l’oferta a Sant Cugat de casals és àmplia i amb temàtiques concretes que s’adapten molt bé als interessos propis de l’edat.

És per aquestes raons exposades que enguany només s’oferiran casals de P-3 fins a 2n.

Les famílies amb alumnes de la franja d’edat de 3r a 6è poden optar per aquesta oferta de ciutat o bé, l’escola pot intentar gestionar que com a grup del Turó es puguin inscriure a un casal d’una escola propera.
En cas d’estar interessats per aquesta última opció us demanem que abans del dia 10 d’abril ho feu saber a l’AMPA mitjançant un correu-e per tal de poder iniciar les consultes pertinents.
Per últim dir-vos que les famílies que tinguin un fill/a apuntat als casals del Turó i l’altre hagi d’anar a un altre casal, tindrà la possibilitat de deixar el nen/a a la nostra escola 15 minuts abans al matí i recollir 15 minuts després de l’horari, sense cost, per tal de facilitar la logística familiar.

Junta AMPA i Equip Directiu