Carta Obres de Millora dels Centres Educatius. Any 2017

Carta Obres de Millora dels Centres Educatius. Any 2017

106
Compartir:

Benvolguts membres de l’AFA,

 

Aquest any 2017 l’Ajuntament de Sant Cugat ha fet un esforç important d’inversió per a millorar les infraestructures dels centres educatius públics de la ciutat.

 

En el cas de l’Escola Turó de Can Mates, dins de les obres de millora,  hem reconstruït la pista poliesportiva exterior, s’ha adequat la caseta del dipòsit d’aigua com a magatzem i s’han pintat les portes i parets de l’edifici de primària. El cost d’aquestes obres ha estat d’un total de 176.822 euros.

 

També s’han invertit, com a conseqüència d’acollir un grup addicional de P3, 89.871,66 euros per fer els treballs d’ampliació del pati, aprofitant el terreny del pàrquing que hi ha tocar del centre, el qual es cedeix al Departament d’Ensenyament, per a que formi part de l’escola. En aquesta mateixa actuació també s’ha col·locat una plataforma de suport per al mòdul prefabricat que ha cedit el grup Catalònia per a què pugui acollir activitats mentre la Generalitat realitza les obres d’ampliació del aulari d’infantil .

 

Us agraïm el suport que esteu donant a l’escola amb la vostra implicació i seguiment de les actuacions. Ens agradaria que ho feu extensiu a la resta de la Junta i membres de l’Associació de Pares i Mares.

 

Esperem que aquestes actuacions contribueixen a mantenir la qualitat educativa del centre i de la ciutat.

 

Bon curs 2017/2018.

 

 

Sant Cugat del Vallès, 13 de desembre de 2017

Esther Salat

Regidora d’Educació, Universitat, Família i Recursos Humans