Balanç, agraïments i comiat del curs 2015 – 2016

Balanç, agraïments i comiat del curs 2015 – 2016

480
Compartir:

Ja estem a les acaballes d’aquest curs amb la sensació per part nostra que tot ha passat molt de pressa, no sabem si per la feina que hem fet o per tota la que ens queda per fer.

Fites que hem assolit aquest curs com els cursos de formació, portar a terme el projecte de “l’hort solidari” que no oblidem que està lligat al projecte “mengem bé”, posar en marxa la web de l’Ampa i dinamitzar-la, assistir a les diferents reunions amb les ampes de Sant Cugat, Consell Escolar... i donar recursos a les diferents comissions vinculades a la junta com per exemple l’organització de la festa de fi de curs, la publicació de la revista, la configuració del DVD, seguiment, control i propostes dels dinars que es fa des de la comissió de menjador, organització d’extraescolars, … I altres que em deixo, segur que ens sabreu disculpar!!!

Tot això i més en necessari per al nostre funcionament i de retruc, per la millora del funcionament de l’escola dels nostres fills.

És per això que us demanen com sempre que aquestes comissions els fa falta la unió de més famílies per tal que hi hagi una continuïtat o també cooperar per donar noves idees.

A totes elles mil gràcies per tota la tasca que heu fet, sabem que no és fàcil però valorem moltíssim tot el que feu i sempre tindreu la nostra atenció i suport.

No volem oblidar-nos d’agrair el suport que ens dóna l’escola, sempre que ens ha fet falta ens han obert la porta per trobar-nos i donar-nos facilitats i solucions en moltes àrees.

Bé, ara toca temps per cuidar el nostre major patrimoni que és la família, gaudir de cada moment com únic que al cap i la fi són aquests moments els que ens fa créixer.

Sense més bon estiu a tothom i ens trobem el curs que ve.

Moltes gràcies de nou,

Jaume Fontanet

President de l’AMPA