Assemblea territorial FaPaC (Vallès Occidental)

Assemblea territorial FaPaC (Vallès Occidental)

46
Compartir:

ASSEMBLEA TERRITORIAL

   VALLÈS OCCIDENTAL

Dia: Dissabte, 21 d’abril de 2018
​Hora: 09:30
​Lloc: Escola Agustí Bartrà (Av. Barcelona, 69/ Cantonada Carrer Wagner). TerrassaBenvolguda AMPA,

Us convidem a l’Assemblea Territorial que celebrem properament per dissenyar plegats el nostre full de ruta d’accions. ​​

Serà una trobada important ​per incidir millor i de forma més efectiva en el nostre territori, i serà un bon espai per conèixer-nos, entrar en contacte amb altres AMPA, i intercanviar opinions sobre temes que ens preocupen.

Totes les AMPA federades del territori hi esteu convidades a venir i acompanyar-nos.​ La vostra participació és molt important per treballar plegats per l’educació.​ No hi falteu!

DOCUMENTACIÓ
Accediu al Cartell de l’Assemblea, a on trobareu el programa de l’acte (anirem actualitzant aquest espai amb nova documentació)

​INSCRIU-TE A L’ASSEMBLEA 
​Per confirmar la vostra assistència ens aniria molt bé que us inscriviu en el Formulari d’inscripcions que trobareu en l’enllaç. També és important per conèixer si necessiteu el servei gratuït de monitoratge​que oferim.​

​Veniu i dieu la vostra! Tots junts fem escola!​

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
VOLEU FORMAR PART DE LA JUNTA TERRITORIAL?
​Si voleu formar part de la junta territorial ompliu el següent Formulari col·laboració a FAPAC especificant que voleu formar part de la junta. ​​Posteriorment, l’Araceli, la​ tècnica territorial ​de la zona, ​es posarà en contacte amb vosaltres per formalitzar tota ​la ​documentació necessària.
****************************************************************************************
VOLEU COL·LABORAR AMB LA FAPAC?
Com sabeu, a la FaPaC tenim diferents grups de treball i comissions en els quals treballem voluntaris i voluntàries com vosaltres. Us animem a inscriure​-us​ com a col·laboradors de ​la ​FaPaC per aconseguir​, entre tots,​ la millora de la qualitat de l’ensenyament públic. Recordeu que la força conjunta i organitzada mou muntanyes!

Només heu d’omplir el següent Formulari col·laboració a FAPAC.