Assemblea extraordinària-express de l’AMPA: Aprovem el laberint de salze!!

Assemblea extraordinària-express de l’AMPA: Aprovem el laberint de salze!!

132
Compartir:
Des de la Comissió de Patis de l’AMPA proposem construir un laberint vegetal al pati de primària amb estructura de salze viu trenat. És la proposta més votada per als nostres fills i només es pot plantar fins a finals de març, per això hi ha aquesta urgència per aprovar la despesa.
L’assemblea es realitzarà el 7 de març a les 16:45h i tindrà aquest únic punt de l’ordre del dia, durarà uns 20 minuts, sense canguratge (podeu venir amb els nens i nenes)
És una proposta que permet redescobrir i reinterpretar les tècniques artesanals de la cistelleria, alhora que genera un nou espai de joc que afavoreixi la presència de vegetació i el seu canvi estacional al pati. L’estructura formada per dos túnels serpentejants amb diverses portes i finestres, de forma laberíntica i finalitzats amb una cabana permet afavorir el joc psicomotriu i diversificar la qualitat espaial del pati.
Després d’haver valorat diversos pressuposts, ens sembla que l’opció més adequada és construir-lo amb l’empresa Pont de Querós de Folgueroles, que ens fan la proposta de construir-ho conjuntament amb les famílies un dissabte al matí de finals del mes de març.
El pressupost a aprovar en l’assemblea de l’AMPA és de 1770€ + IVA i inclou:
– Transport de material i construcció
– laberint de 10 metres linials de túnel + 4m metres linials de túnel
– iglú de 2m diàmetre
– ulls de bou i portes
Observacions: 
– barres de salix, varietat alba, viminalis. 
– túnels de mides variables per a afavorir la psicomotricitat: alçada entre 1,2 i 1,8  i ample entre 1,2 i 1,4m. 
– temps òptim de plantació del vímet: gener-març
– treballs previs a realitzar per l’AMPA: rases de 0,2×0,4m en tot el perímetre de l’estructura + reomplert de rases amb terra vegetal + sistema de reg gota-gota amb programador i control de reg
 
També es vol aprovar una despesa de 1000 € per un possible túnel de salze al pati d’infantil si és que el mòdul està acabat.
Així mateix, en l’assemblea s’haurà de decidir també el cap de setmana de març més adequat per a la construcció del laberint vegetal de manera que hi puguin participar el màxim de famílies.