Acte de reconeixement al projecte “Hort Solidari” de la nostra escola

Acte de reconeixement al projecte “Hort Solidari” de la nostra escola

364
Compartir:

Aquest dimarts 7 de Juny va tenir lloc a l’Ajuntament de Sant Cugat l’entrega dels diplomes acreditatius del desenvolupament dels Projectes d’Aprenentatge i Servei.

Amb una sala de plens amb més de 100 representants de les escoles i els instituts que han participat en aquests 51 projectes, i presidida per l’Alcaldessa (Mercé Conesa), la Regidora d’Educació, Universitat i Família (Ester Salat) i la Tinent d’Alcalde (Susana Pellicer). Varies famílies de l’escola vàrem poder gaudir de l’acte.

L’alcaldessa Mercè Conesa va destacar els valors que implica el desenvolupament d’aquest tipus de projecte, afirmant que els APS son “projectes que ens fan ser una societat millor”.

La nostra escola fou una de les tres escollides per mostrar el que ha estat durant el curs 2015-2016 el projecte “Hort Solidari”.

Alguns alumnes de 5è, acompanyats de l’equip directiu, de la Mariona de la Aldea de La Vostra Cuina i de l’Anna Valderrama monitora de l’hort, coordinadores del projecte juntament amb l’Anna López membre de la Junta de l’AMPA, van explicar el què ha estat aquesta experiència i el vincle que s’ha creat amb la cooperativa El Cabàs.

Des de l’AMPA volem agrair als alumnes de 5è la seva participació a l’acte, així com a l’equip directiu i molt especialment a l’Anna i a la Mariona per la seva empenta i dedicació.

Al mateix acte també van fer entrega als alumnes de 6è un diploma en reconeixement per l’organització de la 2ona cursa solidaria.

Ens fem nostre, també, la frase amb que vàreu acabar la vostra exposició: “Els petits gestos altruistes i solidaris ens ajuden a créixer i a ser més feliços cada dia”.

Junta AMPA