Acords de la 1a Assemblea de l’AFA del curs 2019-20

Acords de la 1a Assemblea de l’AFA del curs 2019-20

51
Compartir:

En breu rebreu l’acta oficial de l’Assemblea al vostre correu electrònic, però mentrestant aquí teniu un resum dels acords que es van prendre:

El 25 d’octubre de 2019 es realitza la primera Assemblea de l’AFA on assisteixen unes 40 famílies i 8 membres de la Junta.

 1. Presentació del nou curs escolar per l’Equip Directiu. La Núria ens explica els “nous espais d’aula” que l’escola ha estat canviant.
 2. Tresoreria: Estat dels comptes. El tresorer de l’AFA explica el tancament econòmic del curs anterior: amb un balanç negatiu d’uns mil euros i un pressupost final de quasi 30.000
 3. L’estat actual del projecte de la insonorització del menjador i per baixar la temperatura del gimnàs. S’acorda actuar per reduir els decibels del MENJADOR. Es vota l’opció de posar rajoles a les parets interiors a partir 1’5 metres; encolant el material aïllant en una jornada de bricolatge a l’escola. També s’acorda que la comissió Arquitectes decideixi quina de les dues opcions proposades es realitza.
 4. Proposta per dotar les aules de mobiliari nou. Es presenta la proposta de pressupost i de “velocitat de canvi” durant els propers anys. S’acorda esperar a veure com evolucionen les necessitats de les aules.
 5. Actualitzacions i presentacions de les diverses comissions.-FESTES organitzen 3 festes/curs escolar (Turollest, Primavera i Fi de curs), FALTA GENT!-MENJADOR coordinen menús, oci al migdia i sostenibilitat, 3 visites/curs, FALTA GENT!-DE GÈNERE treball entre famílies-escola-monitoratge, canvis tipus introducció nous llibres a la biblioteca, patis amb més jocs alternatius al futbol, projecte “joguines per Nadal” (estils de jocs)…organitzaran una formació gratuïta sobre aquest tema.-COLÒNIES muntaran colònies fora de l’horari lectiu, de p· a 6è, 1 setmana, com a prova.

  -CASCà AFES de la ciutat (escoles i instituts), reunions mensuals (últim dimarts de mes a 21h), debaten i comparteixen problemes amb l’Ajuntament; novetats educatives, etc.

  -EXTRAESCOLARS ho gestionen des de l’AFA, Vostra Cuina i l’Omet; passen enquestes periòdiques de valoració, FALTA GENT!

  -MEDI AMBIENT I SOSTENIBILITAT comissió de nova creació, es farà una crida per whatsapp!

  *es crea una nova comissió per al projecte de la insonorització de menjador “Arquitectes”

 6. Les formacions de l’AFA que varen sortir seleccionades en l’última Assemblea del curs 18-19. S’acorda la xerrada “Tecnologia: ús i abús”
 7. Precs i Preguntes. Assemblea-AMPA